ua en ru

Аграмунт заявив, що невідомі забрали з його кабінету документи

Аграмунт заявив, що невідомі забрали з його кабінету документи Фото: Педро Аграмунт

Гончаренко повідомив, що, за словами Аграмунта, в його готельний номер підкинули конверт з грошима

Президент ПАРЄ Педро Аграмунт заявив, що невідомі забрали з його кабінету документи. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила перший віце-спікер Верховної Ради України, член української делегації в ПАРЄ Ірина Геращенко.

"Сьогодні з'ясувалося, що певні особи отримали доступ до моєї документації. Особи зайшли в мій кабінет, в мене там були гроші, вони зайшли в кабінет, але не щоб забрати гроші, а за документами. Мене це тривожить. Я поінформував про це поліцію Страсбурга", - цитує Геращенко Аграмунта.

Крім того, ще один член української делегації в ПАРЄ, нардеп Олексій Гончаренко повідомив, що, за словами Аграмунта, в його готельний номер підкинули конверт з грошима.

"Аграмунт сказав, що йому підкинули конверт з грошима в його готельний номер. У всякому разі такий був переклад з іспанської на англійську. Якась ганьба з його боку", - написав Гончаренко.

Аграмунт сказал, что ему подбросили конверт с деньгами в его гостиничный номер. Во всяком случае таков был перевод с испанского на английский. Какой-то позор с его стороны((

Опубліковано Алексеєм Гончаренком 25 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Аграмунт може заявити про відставку 28 квітня.