ua en ru

Агент НАБУ Шевченко заперечив причетність до створення воєнізованого формування

Агент НАБУ Шевченко заперечив причетність до створення воєнізованого формування Фото: Євген Шевченко (facebook.com/yevhenshevchenko9000)
Автор: Инна Собора

Підозрюваний у створенні воєнізованого формування агент НАБУ Євген Шевченко спростовує звинувачення на свою адресу. Він заявив, що за останні три роки один раз був на базі охоронної компанії, створеної іншим підозрюваним, екс-нардепом Семеном Семенченком.

Він зазначив, що Семенченко створив власну охоронну компанію.

"...мені (чомусь?) також закидають участь у її створенні і її діяльності, хоча ні де-юре, ні де-факто я не мав і не маю до неї жодного відношення. І я думаю, що насправді в СБУ достеменно про це знають", - наголошує агент НАБУ.

Він додав, що загальну позицію по справі ще допрацьовує зі своїм адвокатом, проте заявив, що восени 2018 року він дійсно мав плани стати інвестором охоронної компанії для роботи за кордоном, проте ті плани стали неактуальними.

Шевченко також закликав слідчих провести ДНК-аналізи, щоб довести його причетність до знайденої зброї чи вибухівки. Агент НАБУ додав, що згодний пройти поліграф та відповісти на всі запитання щодо завезення зброї чи вибухівки.