ua en ru

В Афганістані бойовики "Талібану" напали на пункти поліції, десятки загиблих і постраждалих

В Афганістані бойовики "Талібану" напали на пункти поліції, десятки загиблих і постраждалих Фото: бойовики "Талібану" (webscreenshot YouTube/AFP news agency channel)

В результаті події загинули 22 співробітника поліції, ще поранення отримали 15

В Афганістані бойовики терористичної організації "Талібан" атакували контрольно-пропускні пункти поліції в південній провінції Кандагар, вбивши 22 співробітників поліції і поранивши 15 осіб. Про це повідомляє Reuters.

За словами чиновників, урядові війська вбили 45 повстанців і поранили 35. Відзначається, що жоден з поліцейських контрольно-пропускних пунктів не був захоплений в ході нічних нападів.

Нагадаємо, 13 листопада на території провінції Фарах в Афганістані бойовики терористичної організації "Талібан" напали на контрольний поліцейський пункт. В результаті бойових дій було вбито 8 поліцейських, ще один поранений правоохоронець. Контрольний поліцейський пункт знищений. Всі зброю, яке там знаходилося, терористи забрали в якості трофеїв.

За даними місцевої влади, напад стався близько 2 години ночі. Передбачається, що один з поліцейських вступив у змову з талібами, цю версію будуть розслідувати.