ua en ru

В Афганістані бойовики "Талібану" напали на поліцейський відділок, 6 правоохоронців загинуло

В Афганістані бойовики "Талібану" напали на поліцейський відділок, 6 правоохоронців загинуло Фото: бойовики в Афганістані (twitter.com/5channel)

Також у результаті нападу були поранені десятки мирних жителів

Сьогодні вранці в Афганістані бойовики руху "Талібан" напали на поліцейський відділок, 6 правоохоронців загинули. Про це повідомляє Reuters з посиланням на місцевих чиновників.

За словами поліції, більша частина дня знадобилася афганським силам безпеки, щоб ліквідувати останніх бойовиків, які забарикадувалися на кухні одного з будинків.

За напад взяв на себе відповідальність рух "Талібан".

Представник МВС Наджіб Даніш повідомив, що атака сталася близько 6:30, коли смертник підірвав автомобіль, начинений вибухівкою, біля воріт поліцейської дільниці в місті Гардес, столиці провінції Пактія.

Зазначають, що близько шести терористів штурмували ворота після вибуху, причому щонайменше дві людини були швидко вбиті поліцією. Інші вступили в перестрілку з афганськими силовиками, які відреагували на напад.

Начальник поліції Пактиї Торялай Абдані повідомив, що загинули шестеро поліцейських, ще 12 осіб були поранені.

При цьому лікарі міської лікарні повідомили, що отримали тіла не менше п'яти поліцейських, а також до них доправили, як мінімум, 30 поранених, 21 з них - мирний житель.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Афганістані терористи напали на поліцейську дільницю, двоє правоохоронців загинуло.