ua en ru

АЕС і стратегічні підприємства не постраждали в ході вірусної атаки, - Кабмін

АЕС і стратегічні підприємства не постраждали в ході вірусної атаки, - Кабмін Фото: Кабмін (РБК-Україна)

Робота з локалізації вірусу Petya.A триває

Майже 150 стратегічних для України підприємств, у тому числі атомні електростанції (АЕС) не постраждали в ході вірусної атаки. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабінету міністрів України в Facebook.

"Майже 150 стратегічних для економіки країни підприємств, мережі яких підключені і контролюються спеціалістами Державної служби спецзв'язку, в тому числі АЕС та підприємства, пов'язані із забезпеченням безпеки держави, не постраждали в результаті масштабної хакерської атаки, здійсненої сьогодні о 14:00. Зараз йде робота по локалізації вірусу та подолання наслідків кібератак", - повідомили в Кабміні.

Майже 150 стратегічних для економіки країни підприємств, мережі яких підключені та контролюються фахівцями Державної слу...

Опубліковано Урядовий портал 27 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЧАЕС у зв'язку атакою хакерів проводить радіаційний моніторинг промислового майданчика в ручному режимі. У той же час усі технологічні системи станції працюють в звичайному режимі, у тому числі автоматична система контролю радіаційної обстановки в зоні відчуження.