ua en ru

В аеропорту Токіо спалахнув двигун літака Korean Air, 19 постраждалих

В аеропорту Токіо спалахнув двигун літака Korean Air, 19 постраждалих Фото: пожежним швидко вдалося усунути загоряння

На борту авіалайнера знаходилися 302 пасажира і 17 членів екіпажу

В міжнародному аеропорту Tokyo Haneda через загоряння на борту літака авіакомпанії Korean Air постраждали 19 пасажирів. Про це повідомляє Sky News.

Зазначається, у який готувався до зльоту літака загорівся двигун. Пасажирів швидко евакуювали через надувні трапи. Прибулим на метро події пожежникам вдалося усунути загоряння до того, як полум'я перекинулося на інші двигуни і весь літак.


Літак рейсом 2708 повинен був слідувати з Токіо в Сеул. На борту авіалайнера знаходилися 302 пасажира і 17 членів екіпажу.

Авіакомпанії змушені перенаправляти рейси, які повинні були здійснити посадку в токійському аеропорту Ханеда, в аеропорт Наріта і інші аеропорти. Скасовано 292 авіарейсу. Незважаючи на відновлення роботи більшості злітно-посадкових смуг, скасування рейсів торкнеться понад 50 тисяч пасажирів.

Нагадаємо, 26 травня поблизу сіл Радовичі і Тагочин Турійського району Волинської області вчора, близько 21 години в полі під час випробувального польоту розбився літак Z-37 (Джміль), яким керував 44-річний житель Рівненської області.