ua en ru

В аеропорту "Одеса" затримали громадянина Туреччини, якого розшукував Інтерпол

В аеропорту "Одеса" затримали громадянина Туреччини, якого розшукував Інтерпол Фото: прикордонники затримали розшукуваного Інтерполом турка

Громадянина Туреччини затримано та передано представникам Нацполіції

В міжнародному аеропорту "Одеса" прикордонники Одеського загону виявили та затримали громадянина Туреччини, який перебував у міжнародному розшуку, передає прес-служба Державної прикордонної служби.

"Учора під час оформлення пасажирів, які прибули авіарейсом "Стамбул-Одеса" в міжнародний аеропорт "Одеса", відбулось спрацювання бази даних Інтерпол. За попередніми даними, іноземець знаходився в розшуку з метою арешту за шахрайство та подальшої екстрадиції до Судану", - зазначається в повідомленні.

Підкреслюється, що про випадок проінформовано Українське бюро Інтерполу в Києві. Громадянина Туреччини затримано та передано представникам Національної поліції.

Нагадаємо, прикордонники Луцького загону затримали чоловіка, який уплав на надувному крузі пробирався з Польщі в Україну. За словами затриманого, він прямував до Києва нібито з метою зустрітися з коханою дівчиною.