ua en ru

В аеропорту "Київ" розказали, куди пасажири найчастіше літали влітку

В аеропорту "Київ" розказали, куди пасажири найчастіше літали влітку Фото: аеропорт "Київ" (facebook.com/airportkiev)

Лідерами стали Анталія, Мінськ, Анкара, Варшава та Шарм-єль-Шейх

Найбільш популярними міжнародними напрямками серед пасажирів, які літали влітку з Києва, стали Анталія, Мінськ, Анкара, Варшава та Шарм-єль-Шейх. Про це йдеться у повідомленні прес-служби аеропорту "Київ" на сторінці у Facebook.

Зокрема, у червні з Києва найбільше літали за кордон до: Анталії (Туреччина), Мінська (Білорусь), Анкари (Туреччина), Варшави (Польща), Даламану (Туреччина), Риму (Італія), Шарм-єль-Шейху (Єгипет).

Серед внутрішніх напрямків найбільшою популярністю користувались Одеса, Запоріжжя та Львів.

Найбільш популярними міжнародними напрямками в липні стали: Анталія, Шарм-єль-Шейх, Мінськ, Варшава, Анкара, Батумі (Грузія), Тіват (Чорногорія). Статистика щодо внутрішніх польотів залишилась без змін.

У серпні найбільшою популярністю користувались такі міжнародні напрямки: Шарм-єль-Шейх, Варшава, Мінськ, Анталія, Анкара, Тіват та Батумі. У внутрішньому сполученні статистика аналогічна до двох попередніх місяців.

"З початку року, станом на 1 вересня, найбільш популярними міжнародними напрямками стали: Мінськ, Анталія, Варшава, Дубай (ОАЕ), Анкара, Шарм-єль-Шейх, Рим. Внутрішніми - Одеса, Запоріжжя, Львів", - йдеться у повідомленні.

В аеропорту "Київ" розказали, куди пасажири найчастіше літали вліткуНагадаємо, 3 вересня у міжнародному аеропорту "Бориспіль" відбувся запуск першого рейсу ірландського лоукост-перевізника Ryanair за маршрутом Київ-Бориспіль - Берлін-Шенефельд. Літак Boeing 737-800 може вмістити до 190 пасажирів, і з Києва він вилетів заповненим на 100%.

Додамо, що Ryanair, крім рейсу Київ-Берлін, восени запустить ще 11 напрямків з Міжнародного аеропорту "Бориспіль".

Окрім, за словами міністра інфраструктури Володимира Омеляна, Ryanair може зайти ще у п’ять аеропортів України. За його словами, переговори щодо цього питання вже розпочалися і на сьогодні вони не завершені.