ua en ru

В аеропорту "Бориспіль" почала працювати патрульна поліція

В аеропорту "Бориспіль" почала працювати патрульна поліція Фото: патрульна поліція в аеропорту "Бориспіль"

Патрульні вийдуть також на трасу Київ-Бориспіль

Сьогодні, 6 жовтня, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" починає роботу патрульна поліція. Про це журналістам заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, відвідуючи міжнародний аеропорт "Бориспіль", передає кореспондент РБК-Україна.

"Аеропорт "Бориспіль" - це перший аеропорт, де ми також вводимо патрулювання новою українською поліцією", - заявив Яценюк.
За його словами, сьогодні також вперше буде запущено патрулювання швидкісної траси.

"Сьогодні ми вперше запускаємо патрульну поліцію, так звану трасову патрульну поліцію. 80 автомобілів, яке передало Міністерство інфраструктури, які раніше використовувалися не за призначенням...пам'ятаєте, горезвісне таксі ("Sky taxi", - ред.)? Вони стали тепер машинами української поліції. І на трасі Київ-Бориспіль йде перший експеримент по введенню патрулювання траси", - зазначив прем'єр.

У той же час Яценюк заявив, що наступною трасою, де будуть патрулювати поліцейські, стане траса Київ-Житомир. Разом з тим він повідомив, що в Бориспільському районі сьогодні починається перший серед усіх районів в Україні набір патрульних поліцейських.

"Сподіваюся, що через три місяці це буде повністю комплексна змінена система роботи поліції в цілому районі", - додав до слів прем'єра міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

В аеропорту "Бориспіль" почала працювати патрульна поліція

Фото: патрульна поліція в аеропорту "Бориспіль"

В аеропорту "Бориспіль" почала працювати патрульна поліція

Фото: патрульна поліція в аеропорту "Бориспіль"

Нагадаємо, 6 жовтня у Рівному стартував набір в патрульну поліцію.