ua en ru

Аеропорт "Бориспіль" наприкінці травня відкриє паркувальну зону на 195 машиномісць

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" наприкінці травня 2013 р. відкриє паркувальну зону біля терміналу D площею 5 тис. 250 кв. м, розраховану на 195 машиномісць. Про це повідомляє прес-служба аеропорту.

"Як відомо, термінал D найближчим часом буде обслуговувати усі міжнародні рейси. Наразі проводяться розрахунки вартості паркування для клієнтів аеропорту, але вже сьогодні можна стверджувати, що вона буде економічно обґрунтованою і конкурентоспроможною відносно вартості паркування на майданчиках біля терміналів B та F", - заявив директор з управління транспортною та готельною інфраструктурою ДП МА "Бориспіль" Ігор Спекторук.

Прес-служба також зазначає, що це перша з трьох запланованих парковок.

Державне підприємство "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" є найбільшим аеропортом України, що забезпечує 65% пасажирських авіаперевезень України. З аеропорту "Бориспіль" понад 50 авіакомпаній здійснюють регулярне сполучення на понад 100 маршрутах по всьому світові. Аеропорт є базовим для авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України".

Читайте також: Найбільш популярними напрямками в аеропорту "Бориспіль" з 1 по 12 травня 2013 р. були Москва, Тель-Авів, Відень, Париж і Анталія