ua en ru

АЕК - Динамо: анонс матчу

АЕК - Динамо: анонс матчу Фото: АЕК - Динамо (fcdynamo.kiev.ua)

Готуємося до матчу 1/16 фіналу Ліги Європи

Київське "Динамо" зіграє з грецьким АЕКом в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 22:05, а дивитися поєдинок можна на телеканалах "Україна" і "Футбол 2". На думку букмекерів, фаворитом є клуб з Афін.

15 лютого 22:05
Греція, Афіни, Олімпійський стадіон "Спірос Луїс"

[15.02.2018] AEK - Dynamo. Promo

Чудове промо матчу #АЕКДинамо від UEFA Europa League спеціально для FC Dynamo Kyiv #UEL #FCDK #AEKDynamo

Опубліковано FC Dynamo Kyiv 12 лютого 2018 р.

Матч обслуговуватиме іспанська бригада арбітрів на чолі з Карлосом дель Серро. Допомагати йому будуть асистенти Хуан Юсте і Роберто Алонсо, додаткові асистенти Хесус Хіль Мансано і Хосе Санчес, а також четвертий рефері Роберто дель Паломар.

Орієнтовні склади:

АЕК: Ціонтас - Чигринський, Враньєш, Бакакіс - Галос, Сімоеш, Галанопулос, Бакасетас - Лівайя - Хрістодопулос, Араужо.
Не зіграють: Йоханссон, Манталос.

"Динамо": Бойко - Кендзьора, Хачеріді, Кадар, Миколенко - Шепелев, Шапаренко - Морозюк, Гармаш, Циганков - Мораес.
Не зіграють: Бущан, Піваріч, Сидорчук.

Головний тренер АЕКа Маноло Хіменес: "Ви ніколи не знаєте, що може статися. Відсутність офіційних матчів є перешкодою для будь-якої команди. Але для українських клубів це звична ситуація і вони добре підготувалися на іспанських зборах. Ми переглядали їхні гри і знаємо, що вони багато уваги приділяли підготовці до нас".

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич: "Футболісти АЕК дуже організовано і дисципліновано грають один за одного. Порівнювати їх з кимсь немає сенсу, тому що схожих команд немає. Такі протистояння складаються з двох поєдинків, тому, як би не закінчилася гра, все буде вирішуватися в Києві".

Нагадаємо, головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич особисто відвідав матч чемпіонату Греції "Олімпіакос" - АЕК (1:2) напередодні протистояння з АЕКом в 1/16 фіналу Ліги Європи.