ua en ru

Адвокати Януковича є захисниками не лише його, а і агресора, - прокурор

Адвокати Януковича є захисниками не лише його, а і агресора, - прокурор Фото: суд над Януковичем (Віталій Носач/РБК-Україна)

Шуляк підтвердив, що Віктор Янукович втік у Ростов

Прокурор у справі про держзраду Віктора Януковича Руслан Кравченко, заявив що адвокати екс-президента є не тільки його захисниками, а й захисниками самого агресора. Про це прокурор Кравченко сказав у коментарі журналістам після засідання Оболонського райсуду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Адвокати Януковича довели, що вони є не тільки його захисниками, а й захисниками самого агресора. Вони провалили допит свого свідка, бо вони не спростовували пред'явлених Януковичу обвинувачень", - заявив прокурор.

Окрім того, в ході засідання екс-командувач внутрішніх військ України Станіслав Шуляк розказав, чому залишив Україну, і підтвердив, що Віктор Янукович втік у Ростов.

"Причиною, по якій я залишив Україну, є можливе фізичне знищення. Перебуваючи на території України, існувала загроза моєму здоров'ю і життю. В ніч на 27 лютого я прибув у Ростов. Туди прибув, тому що у мене був зв'язок зі службою безпеки президента, який там був… Я дізнався, що президент буде там 1 березня", - повідомив Шуляк.

Нагадаємо, сьогодні, 17 травня, у суді був допитаний Станіслав Шуляк, який розказав про виїзд екс-президента з Межигір'я та про події у Києві часів Євромайдану.

Шуляк також заявив, що обговорював з Януковичем звернення до РФ про введення військ.