ua en ru

Адвокат Трампа заперечив свою причетність до втручання Росії у вибори в США

Адвокат Трампа заперечив свою причетність до втручання Росії у вибори в США Фото: Майкл Коен (web screenshot)

Коен виступив із такою заявою перед закритим засіданням Сенату

Адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен заперечив свої зв'язки з Росією у контексті втручання РФ у американські вибори. Про це Коен заявив перед закритим засіданням комітету Сенату з розвідки, повідомляє "Радіо Свобода".

Як зазначається, із відповідною заявою Коен виступив перед запланованим закритим засіданням Сенату. Втім, як з'ясувалося, засідання так і не відбулося, його скасували.

"Я ніколи не залучався, не проплачувався і не розмовляв із будь-ким із Російської Федерації або кимось іншим з метою зламати або втрутитися у вибори. З огляду на мою близькість до президента США як кандидата, дозвольте мені також сказати, що я ніколи не бачив нічого такого, ані найменшого натяку на те, що демонструвало б його участь у втручанні Росії в наші вибори або будь-якій формі російської змови", - сказав він.

Крім того, коментуючи звинувачення колишього британського розвідника Крістофера Стіла у тому, що Коен нібито зустрічався з офіційними особами РФ в Празі в серпні 2016 року.

"Я ніколи в житті не був у Празі або будь-де у Чехії", - заявив Коен.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен дасть свідчення у сенатському Комітеті по розвідці.