ua en ru

Адвокат Савченко заявив, що лист від Порошенка виявився підробкою

Адвокат Савченко заявив, що лист від Порошенка виявився підробкою Фото: адвокат Савченко Марк Фейгін заявив, що лист від Порошенка виявився підробкою

Також Фейгін заявив, що його аккаунт в соцмережі намагаються зламати

Адвокат української льотчиці, народного депутата Надії Савченко Марк Фейгін заявив, що лист від президента України Петра Порошенка, який він написав Савченко, виявився підробкою. Про це адвокат повідомив на своїй сторінці в Twitter.

"Щоб дискредитувати Надію у зв'язку із закінченням її сухої голодовки було передано підробленого листа президента України для Наді", - написав він.

Він також заявив, що став об'єктом вельми безпардонної спецоперації" Російської Федерації.

"Змушений терміново повідомити про наступне. Протягом сьогоднішнього ранку Генконсульство України і я стали об'єктом вельми безпардонної спецоперації...Кремль зайнятий дискредитацією, як самої Савченко та її адвокатів, так держорганів України. І це замість того, щоб вирішити питання про обмін", - написав він.

Також Фейгін заявив, що його аккаунт в соцмережі намагаються зламати.

"Я приношу вибачення всім, хто читав зазначений лист. Ми є об'єктом оперативної розробки і мало що цьому можна протиставити...Прямо зараз мій твіттер ламають", - додав адвокат.

Адвокат Савченко заявив, що лист від Порошенка виявився підробкою

Фото: адвокат Савченко заявив, що лист від Порошенка виявився підробкою

"Старий чекістський метод розведення був застосований і в цей раз. Пранкери, фальшиві підкидні листи - весь арсенал оперативної фсбшної розробки, доступної Кремлю був задіяний в цей раз. Але що я хочу сказати. Ні нам, адвокатам Надії, ні її сестрі і матері, ні консулам, ні політикам не вдавалося змінити думку Надії щодо припинення сухого голодування. А Володимиру Володимировичу, в кінцевому підсумку, вдалося. За одне тільки це його можна було б подякувати, але не стану", - написав у Facebook адвокат Савченко Микола Полозов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко написав Савченко лист, в якому глава держави, зокрема, запропонував льотчиці посаду в оновленому уряді.