ua en ru

Адвокат Саакашвілі подав заяву про викрадення політика

Адвокат Саакашвілі подав заяву про викрадення політика Фото: Михайло Саакашвілі (РБК-Україна)

Заява про викрадення Саакашвілі була подана за телефонним викликом до Печерського РОВД

Адвокат Михайла Саакашвілі (ладера "Руху нових сил") Руслан Чорнолуцький подав заяву про викрадення політика. Про це йдеться у повідомленні "Руху нових сил".

"Щойно адвокат Михайла Саакашвілі Руслан Чорнолуцький подав заяву про викрадення політика. Заява була подана за телефонним викликом до Печерського РОВД. Поліція отримала пояснення від працівників ресторану, а також тих, хто перебував з Михайлом в момент викрадення", - йдеться у повідомленні.

Щойно адвокат Михайла Саакашвілі Руслан Чорнолуцький подав заяву про викрадення політика. Заява була подана за телефон...

Опубліковано РУХ НОВИХ СИЛ 12 лютого 2018 р.

Нагадаємо, Саакашвілі був затриманий сьогодні в Києві, його відвезли в невідомому напрямку. Пізніше в Держприкордонслужбі заявили, що Саакашвілі відправили до Польщі.

"Сьогодні, 12 лютого, військовослужбовці Держприкордонслужби спільно з представниками Міграційної служби та Національної поліції довели до Михайла Саакашвілі рішення компетентного органу про його повернення до країни попереднього перебування", - йдеться у повідомленні.