ua en ru

Адвокат вирішив піти з посади головного тренера збірної Нідерландів

Адвокат вирішив піти з посади головного тренера збірної Нідерландів Фото: Дік Адвокат в ролі тренера голландської команди у 2004 році (knvb.nl)

Матчі у листопаді стануть для нього останніми в ролі наставника

Головний тренер збірної Нідерландів Дік Адвокат повідомив, що майбутні товариські матчі з Шотландією (9 листопада) і Румунією (14 листопада) стануть для нього останніми в національній команді. Про це повідомляє NOS.

"Це два останні матчі, потім я покину збірну Нідерландів. Пропозицій від клубів поки не отримував. Давайте спочатку проведемо ці два матчі, а потім подивимося", - сказав тренер.

Контракт 70-річного фахівця з голландської збірної закінчується 1 грудня. Адвокат був призначений головним тренером збірної Нідерландів навесні цього року, але не зміг вивести помаранчевих на чемпіонат світу 2018 року.

До цього він очолював голландську команду двічі - з 1993 по 1995 і з 2002 по 2004 рік.

Нагадаємо, Андрій Шевченко залишиться тренером збірної України до кінця відбору Євро-2020. За це рішення одноголосно проголосував виконком Федерації футболу України. При цьому контракт наставника з ФФУ, який закінчується влітку 2018 року, ще не продовжили.