ua en ru

Адвокат нардепа Полякова подав апеляцію на рішення суду

Адвокат нардепа Полякова подав апеляцію на рішення суду Фото: Максим Поляков

Захист народного депутата подав апеляцію

Захист народного депутата Максима Полякова подав апеляцію на рішення суду, згідно з яким він повинен носити електронний браслет і здати всі паспорти. Про це нардеп написав у своєму Facebook.

"Моїм адвокатом подана апеляційна скарга на ухвалу Солом'янського районного суду міста Києва від 21.07.2017 р. Дана постанова є незаконною і прийнятою з перевищенням повноважень в частині покладення на мене додаткових процесуальних обов'язків", - йдеться в повідомленні.

Моїм адвокатом подано апеляційну скаргу на ухвалу Солом'куп'янського районного суду міста Києва від 21.07.2017 р. Ця ухвала ...

Опубліковано Максимом Поляковим 26 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Депутат Верховної Ради України Максим Поляков (фракція "Народний фронт") вніс 304 тисячі гривень застави. Він також розмістив в публікації фото чека.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура просила нардепа від "Народного фронту" Максима Полякова не ховатися і з'явитися в поліцію за електронним браслетом.

Зазначено, що відразу після рішення суду Полякова викликали в поліцію Черкаської області, щоб надіти електронний браслет. Але нардеп на виклик не з'явився, на зв'язок не виходив, а адвокати заявили, що Поляков не збирається виконувати рішення суду в цій частині. Також нардепа закликали з'явитися в поліцію і одягнути електронний браслет.