ua en ru

Адвокат І.Діденка, заявляє про намір оскаржити рішення суду про обрання для І.Діденка міри запобіжного заходу у вигляді арешту терміном на 2 місяці

Адвокат Ігор Степанов, який захищає у суді колишнього першого заступника НАК "Нафтогаз України" Ігоря Діденка, заявляє про намір оскаржити рішення Печерського райсуду Києва про обрання для І.Діденка міри запобіжного заходу у вигляді арешту терміном на 2 місяці. Про це повідомляє прес-служба БЮТ.

"Ми будемо оскаржувати його в Апеляційному суді. Справа в тому, що жодних доказів та обґрунтувань для зміни запобіжного заходу немає", - сказав І.Степанов після судового засідання.

Адвокат також звернув увагу на той факт, що при оголошенні рішення, суддя не повідомила про розгляд клопотання 34 народних депутатів про взяття І.Діденка на поруки.

"Суддя це клопотання навіть не розглядала. Тобто у неї, очевидно, було заготовлене рішення ще до судового засідання", - пояснив І.Степанов.

Як відомо, сьогодні Печерський райсуд Києва обрав для колишнього першого заступника голови правління НАК "Нафтогаз України" Ігоря Діденка міру запобіжного заходу у вигляді арешту терміном на 2 місяці.