ua en ru

Адвокат по справі Ноздровської сумнівається в обгрунтованості головної версії вбивства

Адвокат по справі Ноздровської сумнівається в обгрунтованості головної версії вбивства Фото: Ірина Ноздровська (facebook.com/Ирина Ноздровская)

Раніше правоохоронці встановили особу, яка обґрунтовано підозрюється у скоєнні вбивства

Адвокат боку потерпілих у справі Ірини Ноздровської повідомив, що "є багато питань щодо повноти слідства та обґрунтованості головною версією". Про це РБК-Україна розповів адвокат Анатолій Худяков.

"Ми дотримуємося версією слідства, але поки не вивчимо матеріали кримінального провадження, ми маємо багато питань, щодо повноти слідства та обґрунтованості головної версії", - повідомив він.

Відзначимо, за словами заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового, правоохоронці встановили особу, яка обґрунтовано підозрюється у скоєнні вбивства. Він затриманий в порядку, передбаченому ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Нагадаємо, раніше прес-секретар Вишгородського районного суду Вікторія Ніколаєнко заявила, що клопотання щодо обрання Россошанскому запобіжного заходу буде розглядати суддя Олексій Рудюк. Суддю обрала автоматизована система. Однак суддя зайнятий зараз - він веде засідання по іншій справі.