ua en ru

Під адмінбуділю "Інтера" кинули "коктейль Молотова"

Під адмінбуділю "Інтера" кинули "коктейль Молотова" Фото: у Києві активісти пікетують будівлю ТК "Інтер" (РБК-Україна)

В будівлю кинули "коктейль Молотова"

В будівлю, де розташовується адміністрація телеканалу "Інтер" в Києві, кинули "коктейль Молотова". Про це повідомляє "Громадське".

Як повідомляється, на акцію проти концерту телеканалу "Інтер" до 9 травня зібралися представники всеукраїнської громадсько-політичної організації "Вільні люди".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві на вулиці Щусєва 26 активісти пікетують будівлю телеканалу "Інтер", вимагаючи скасувати трансляцію концерту на честь 9 травня.

Біля будівлі телеканалу зібралися близько 30 осіб. Активісти вимагають скасувати трансляцію концерту на честь 9 травня, в якому ведучий заявив, що "вони не дозволять, щоб іменами фашистських пособників називали вулиці українських міст".

Сьогодні повідомлялося, що активісти ультраправої партії "Національний корпус" пікетують офіс "Інтера" і вимагають зняти з ефіру частина контенту, яка повинна вийти 9 травня. Як зазначають в самому "Нацкорпусі", вони вимагають від "Інтера" зняти з ефіру "антиукраїнський пропагандистський контент", а також позбавити телеканал ліцензії на мовлення.