ua en ru

Адміністрація Трампа призначила тимчасово виконуючу обов'язки директора з комунікацій

Адміністрація Трампа призначила тимчасово виконуючу обов'язки директора з комунікацій Фото: Хоуп Хікс (facebook.com hope.hicks.927)

Директором з комунікацій Білого дому тимчасово стала 28-річна Хоуп Хікс

Адміністрація президента Сполучених Штатів Америки (США) Дональда Трампа призначила тимчасово виконуючою обов'язки директора з комунікацій 28-річну Хоуп Хікс. Про це повідомляє CNN.

"Старший радник по зв'язках з громадськістю Хоуп Хікс була названа тимчасовим директором по комунікації Білого дому", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, чиновники пообіцяли "зробити оголошення про постійного директора з комунікації у відповідний час".

Так, в даний момент посада тимчасового директора з комунікацій буде йти на додаток до її нинішньої ролі консультанта по зв'язках з громадськістю.

Представник Білого дому зазначив, що 28-річна Хікс не переїде у офіс директора по зв'язках з громадськістю, замість цього залишившись в її нинішньому офісі за межами Овального офісу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Білому домі підтвердили рішення президента США Дональда Трампа звільнити призначеного менше двох тижнів тому директора з комунікацій Білого дому Ентоні Скарамуччі.