ua en ru

Аброськін заявив про можливість розкриття вбивства харківського судді Трофимова

Аброськін заявив про можливість розкриття вбивства харківського судді Трофимова Фото: В'ячеслав Аброськін (npu.gov.ua)

У справі про вбивтсво судді Трофимова з'явилась нова інформація

У справі щодо вбиства судді Фрунзенського суду Харкова Володимира Трофимова та членів його сім'ї з'явилась нова інформація, яка може допомогти у рокритті злочину. про це повідомив перший заступник голови Національніх поліції України В'ячеслав Аброськін, передає прес-служба МВС України.

За словами Аброськіна, з'явилася надія на розкриття вбивства судді Трофимова, якого разом з сім'єю обезголовили у 2012 році

"З'явилася інформація, що дає надію на розкриття справи про вбивство судді Трофимова. За кордоном затримані деякі особи і ми отримали відомості про їх можливу причетність до цієї справи. Ми виїжджали в ту країну, працювали з цими особами, дещо знаємо, але заявити, що вже на прямому шляху до розкриття, поки не можу", - сказав Аброськін.

Також додав, що за інформацією, яку мають правоохоронців, мотив убивства, швидше за все, - службовий, пов'язаний з діяльністю Трофимова як судді.

Аброськін заявив про можливість розкриття вбивства харківського судді Трофимова

Нагадаємо, 15 грудня 2012 року в Харкові знайшли вбитим і обезголовленим суддю районного суду Володимира Трофимова. Трьох членів його сім'ї - дружину, сина і співмешканку сина також обезголовили. Пізніше стало відомо, що вбивці забрали з собою відрізані частини тіла.

У березні 2014 р. екс-глава МВС України Віталій Захарченко повідомив, що суддю Трофимова вбили через його колекцію монет, у злочині підозрюють кількох осіб, одного з яких - жителя Донецької області - затримали.