ua en ru

Абромавічус не змінив рішення піти з посади глави МЕРТ

Абромавічус не змінив рішення піти з посади глави МЕРТ Фото: Айварас Абромавічус

Абромавічус переконаний, що в уряд підуть люди з приватного сектору

Глава Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус не змінив рішення піти з посади глави МЕРТ. Про це він сьогодні заявив журналістам після допиту в НАБ, передає кореспондент РБК-Україна.

Разом з тим, він зазначив, що йти у відставку він не хотів, оскільки "справи ще й на половину не зроблені". Зважаючи на це, рішення покинути пост глава МЕРТ приймав з "твердим серцем".

"За останній тиждень, по-моєму, нічого не змінилося... По-перше, я кілька місяців тому, звичайно ж, не хотів йти, тому що у нас справи ще й на половину не зроблені... Тому я звичайно з досить твердим серцем приймав це рішення, але поки серйозні зміни не відбудуться, на жаль, технократам в уряді не місце, але виходячи з цієї резонансної справи я вірю більше, що у нас буде друга хвиля, коли люди підуть з приватного сектора в уряд, але для цього потрібно виконати кілька дуже серйозних вимог, я думаю, що найближчим часом це буде обговорюватися", - заявив міністр

Нагадаємо, сьогодні в НАБ Абромавічус дав свідчення щодо здійснення тиску при призначеннях у МЕРТ з боку деяких депутатів. Розмова з детективом тривала більше двох годин.