ua en ru

О.Турчинов заявив, що не бачить підстав для відставки уряду.

Перший віце-прем'єр України Олександр Турчинов заявив, що не бачить підстав для відставки уряду. Про це він повідомив сьогодні журналістам у Кабміні, передає кореспондент РБК-Україна. Він наголосив, що уряд працює в межах Конституції і має подавати у відставку за власною ініціативою лише у випадку зміни Верховної Ради України.

За його словами, зараз немає підстав для відставки уряду за власною ініціативою. «Я поки не бачу для цього ніяких мотивацій... Коли вони візьмуть на себе відповідальність, створять нову коаліцію, то безумовно (уряд подасть у відставку)», - сказав він. «Мені цікаво, як комуністи з націонал-патріотами і «регіонами» будуть робити спільну коаліцію», - сказав він.

Нагадаємо, вчора лідер Партії регіонів (ПР) Віктор Янукович закликав прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко піти у відставку і перейти в опозицію. "Я офіційно звертаюся до прем'єр-міністра і закликаю піти у відставку і перейти в опозицію. Також звертаюся до членів коаліції і закликаю оголосити про припинення діяльності коаліції для того, щоб я міг почати переговори з різними фракціями з питання формування нового уряду", - сказав він.