ua en ru

О.Медведько встановив чергування керівництва і працівників ГПУ з метою оперативного реагування на факти порушень законодавства про вибори Президента України.

Генеральний прокурор України Олександр Медведько своїм розпорядженням встановив чергування керівництва і працівників ГПУ з метою оперативного реагування на факти порушень законодавства про вибори Президента України, повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

У період проведення першого та другого турів виборів Президента України 16-17 січня та 6-7 лютого 2010 р. О.Медведько з метою оперативного вирішення невідкладних питань прокурорсько-слідчої діяльності, своєчасного та ефективного реагування на факти порушень законодавства про вибори Президента України, конституційних виборчих прав громадян, виїзду на місця надзвичайних подій, своїм розпорядженням встановив чергування керівництва і працівників Генеральної прокуратури.

Прокурорами Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва і Севастополя, військові прокурори регіонів та Військово-морських сил України встановлено чергування із зазначених питань у підпорядкованих органах прокуратури.