ua en ru

Г.Герман спростовує інформацію про те, що депутати від ПР блокують роботу Київського апеляційного адмінсуду.

У Партії регіонів (ПР) спростовують, що їх депутати блокують роботу Київського апеляційного адміністративного суду (КААС).

"Всі заяви, що наші депутати знаходяться в апеляційному адмінсуді ... повідомлення про те, що там нібито знаходиться наш депутат Мірошниченко не відповідають дійсності", - заявила на прес-конференції заступник голови фракції Партії регіонів Ганна Герман, передає кореспондент РБК-Україна. "Він (Юрій Мірошниченко) фізично там не міг знаходитися, оскільки в цей час був на прес-конференції. І просто наш конкурент вже не має ніяких аргументів, тому з'являється цей бруд і провокація", - сказала Г.Герман.

Вона заявила, що їй нічого не відомо про розгляд в суді справи "Янукович проти Тимошенко". "Я думаю, необхідно почекати вердикту суду. І будь-яке рішення суду необхідно виконувати", - сказала Г.Герман.

Нагадаємо, сьогодні голова КААС Анатолій Денисов повідомив, що нардепи від Партії регіонів Юрій Мірошниченко і Валерій Бондик близько 8:00 приїхали до суду і заблокували його нормальну роботу. Пізніше до них приєднався нардеп від ПР Ельбрус Тедеєв. Прес-служба БЮТ повідомляла про те, що нардепи зламали базу даних на комп'ютері А.Денисова.

Нагадаємо також, що сьогодні в Апеляційному адміністративному суді було призначено розгляд двох позовів: позов прем'єр-міністра Юлії Тимошенко проти ЦВК про реєстрацію грузинських спостерігачів, а також скарги Віктора Януковича про нібито незаконну агітацію, повідомляла прес-служба БЮТ.