ua en ru

А.Шлапак має намір залишатися позафракційним депутатом Київради

Колишній лідер фракції Блоку Леоніда Черновецкого в Київраді Алла Шлапак, що вийшла сьогодні з складу цієї фракції разом з іншими 16-ма депутатами, заявила, що має намір залишатися позафракційним депутатом, "щоб спокійно і в нормальному режимі продовжувати ті проекти, які були початі". Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

А.Шлапак не бачить для себе можливості очолювати неіснуючу фракцію Блоку Л.Черновецького. "На минулому засіданні я говорила, що дискусія завершується. Для мене вона завершена, тому що очолювати фракцію, якої фактично немає, я не знаходжу для себе моральних підстав... Сьогодні фракція перетворена на політику, і з нею боряться всі. Я не хочу брати участь в політичних баталіях. Я хочу і далі займатися тим, чим я і займалася... Я зроблю все для того, щоб залишитися головою постійної комісії, аби продовжувати всі соціальні проекти, здійснені за ці п'ять років", - відзначила А.Шлапак.

При цьому вона додала: "Що стосується подальшої долі фракції, я не можу цього коментувати. Я сподіваюся, що в Київській міській раді знайдуться люди, які об'єднаються саме навколо інтересів киян і залишаться поза політикою. У нас залишилося не так багато часу в цьому скликанні для того, щоб продовжувати гідно виконувати депутатські обов'язки".