ua en ru

А.Присяжнюк та О.Попов підписали меморандум про співробітництво у сфері розвитку Києва і Київської області

Голова Київської ОДА Анатолій Присяжнюк та перший заступник голови Київської міської держадміністрації (КМДА) Олександр Попов підписали меморандум про співробітництво в галузі соціально-економічної, науково-технічній та гуманітарній сфері розвитку Києва і Київської обл., передає кореспондент РБК-Україна.
Як зазначив О.Попов, коментуючи дану подію, підписання документа дозволить Києву і Київській обл. спільно вирішувати актуальні, "наболілі на сьогодні" питання.
"Нам дуже приємно, що на сьогодні у нас практично відсутні розбіжності щодо того, як просуватися вперед, у нас є повне розуміння того, що ми повинні об'єднати свої зусилля, інтелект і кадровий потенціал, а також виробничі можливості", - заявив О.Попов.
Він підкреслив також, що даний проект є дуже перспективним, оскільки бачення спільного розвитку Києва і Київської обл. говорить про те, що вже в найближчі 3-5 років будуть притягнуті "дуже серйозні приватні інвестиції" у розвиток даного регіону.
У свою чергу голова Київської ОДА А.Присяжнюк заявив, що сьогоднішня подія є "фактичним виконанням доручень глави держави Віктора Януковича, який свого часу закликав керівників київського регіону спільно вирішувати проблемні питання".
А.Присяжнюк підкреслив, що "ми сьогодні зустрічаємося не вперше і не востаннє, ми будемо проводити подібні зустрічі не рідше одного разу на квартал ... і вирішувати багато питань". "Якщо хтось подумає, що це безперспективно .. повірте, у нас буде достатньо сил, щоб ця людина пішла з адміністрації. Євро-2012 не дає нам права розхолоджуватися і відкладати вирішення питань, які повинні вирішуватися оперативно", - підкреслив А.Присяжнюк.