ua en ru

А-Банк став новим генеральним партнером київського "Динамо"

А-Банк став новим генеральним партнером київського "Динамо" Фото: нова форма "Динамо" (fcdynamo.kiev.ua)
Автор: РБК-Украина

А-Банк став новим генеральним партнером футбольного клубу "Динамо". Вже 13 лютого кияни вийдуть на поле у новій формі з логотипом мобільного додатку ABank24.

"Футбольний клуб "Динамо" Київ - це один із яскравих представників нашої країни у світі футболу, клуб із великою історією перемог. Для нас велика честь виступити генеральним партнером футбольного клубу "Динамо" Київ і зробити свій внесок у розвиток українського футболу", - говорить голова правління А-Банку Юрій Кандауров.

Своєю чергою президент клубу Ігор Суркіс переконаний: з новим генеральним партнером "Динамо" зможе зробити крок вперед до нових футбольних вершин.

"Перед київським "Динамо" завжди ставились найвищі завдання - вже понад 80 років команда бореться за першість в усіх турнірах, в яких бере участь. Партнери, які нам у цьому допомагають, теж мають бути першими у своїй галузі або прагнути цього", - зазначив Ігор Суркіс.

А-Банк став новим генеральним партнером київського "Динамо"

Сторони впевнені, що співпраця буде взаємовигідною та успішною як для "Динамо", так і для А-Банку. Банк розраховує побачити в рядах своїх клієнтів всіх вболівальників футболу і просто цінителів актуальних фінтех-рішень.