ua en ru

"Прикарпаттяобленерго" оголосило особливий стан на підприємстві.



У ВАТ "Прикарпаттяобленерго" оголошено особливий стан у зв'язку із значними обсягами пошкоджень ліній електропередач та енергетичного обладнання. Про це повідомляє прес-служба підприємства. Аварійні знеструмлення були спричинені сильними опадами у вигляді мокрого снігу.

На підприємстві створено оперативний штаб з ліквідації наслідків стихії, який очолив заступник голови правління Василь Костюк. Штаб координує роботу усіх філій (РЕМ). Уранці по області більше 90 бригад енергетиків виїхали для відшукання місць пошкодження та ліквідації обривів на електролініях. Налагоджується співпраця з підрозділами МНС та інших структур для розчистки доріг та інших дій, що сприятимуть швидшому відновленню електропостачання.

На разі відмінено усі планові роботи, усі зусилля персоналу спрямовано на відновлювальні роботи. Транспортом та матеріалами бригади ВАТ "Прикарпаттяобленерго" забезпечені у повній мірі. "Зараз ми вже бачимо, що за обсягами пошкоджень ця стихія є навіть значнішою, ніж повінь 2008 р., - стверджує голова правління ВАТ "Прикарпаттяобленерго" Олександр Бубен. - Головне наше завдання сьогодні – якнайскоріше відновити електропостачання наших споживачів. На це спрямовані усі наші матеріальні, технічні та людські ресурси".