ua en ru

"Найкритичніші точки" підготовки до Євро-2012 – Львівський стадіон і будівництво терміналу Донецького аеропорту, - І.Васюник.

м"Найкритичнішими точками" підготовки до Євро-2012 до останнього часу залишалися - Львівський стадіон і будівництво терміналу Донецького аеропорту. Про це заявив сьогодні під час Дня відкритих дверей на НСК "Олімпійський" в.о віце-прем'єр-міністра Іван Васюник, передає кореспондент РБК-Україна.
За його словами затверджений місяць тому графік по виходу з кризової ситуації на Львівському стадіоні зараз виконується день-у-день. "Сьогодні можна говорити, що ми вийшли із критичної точки. За кілька тижнів очікуємо на приїзд експертів експертної групи УЄФА і, думаю, ними до прибуття президента УЄФА Мішеля Платіні буде остаточно відзначено, що проект будівництва Львівського стадіону вийшов з зони високого ризику", - наголосив І.Васюник.
Стосовно будівництва терміналу в Донецькому аеропорту І.Васюник заявив, що завершуються підготовчі роботи. За його словами невдовзі слід очікувати на відкриття повного фінансування цього проекту. "Нормативний термін будівництва - 18 місяців - гарантує вчасне і якісне завершення проекту до листопада 2011 р., що і передбачено графіком", - нагадав посадовець.
І.Васюник підкреслив, що в цьому місяці Україні треба продемонструвати, що по всіх об'єктах робота виконується згідно з графіком.