ua en ru

"Карпатнафтохім" розпочав підготовку до пуску виробництв.

Нафтохімічне підприємство "Карпатнафтохім" (Калуш, Івано-Франківська обл.) розпочало підготовку до пуску виробництв, повідомляє прес-служба підприємства з посиланням на відповідний наказ генерального директора Сергія Чмихалова.

За інформацією прес-служби, з 19 квітня 2010 р. підприємство розпочало розконсервацію виробництв етилену, поліетилену, вінілхлориду і каустичної соди та пусконалагоджувальні роботи на новозбудованому виробництві хлору і каустичної соди мембранним методом. Підготовка виробництв до пуску запланована на перiод від 19 квiтня до 30 липня 2010 р.

Гендиректор зобов'язав керівників підрозділів провести розрахунки ефективностi пуску виробництв у ІІІ кварталі 2010 р. з використанням цiн маркетингового прогнозу на ІІ квартал 2010 р. та підготувати до підписання угоду з Калуською ТЕЦ на постачання теплової енергії від липня 2010 р.

Нагадаємо, "Карпатнафтохім" має намір запустити нове виробництво хлору і каустичної соди мембранним методом у червні 2010 р, а полівінілхлориду суспензійного - у листопаді 2010 р. У вересні 2008 р. керуюча компанія ЗАТ "Лукойл-Нафтохім" вирішила тимчасово призупинити виробництво на "Карпатнафтохімі" для створення нових і модернізації діючих виробництв. Протягом 2008 -2010 рр. російська нафтова компанія "Лукойл" інвестувала у "Карпатнафтохім" майже 600 млн. дол.