ua en ru

Понад 90% українців пишаються національною символікою, - Порошенко

Понад 90% українців пишаються національною символікою, - Порошенко Фото: Петро Порошенко привітав українців з Днем державного прапора

Український прапор має знову з'явитися над окупованими містами

Український прапор має знову з'явитися над тимчасово окупованими Донецьком, Луганськом, Сімферополем та Севастополем. Про це сьогодні під час урочистих заходів з нагоди Дня державного прапора заявив президент України Петро Порошенко, передає кореспондент РБК-Україна.


"Надзвичайно складне завдання для нас - зробити так, щоб наш прапор знову з'явився над Донецьком, над Луганськом, над Сімферополем, над Севастополем", - заявив Порошенко. Президент також відзначив позитивне ставлення більшості українців до національних символів.

Понад 90% українців пишаються національною символікою, - Порошенко

Фото: Порошенко привітав українців з Днем державного прапору

Понад 90% українців пишаються національною символікою, - ПорошенкоФото: 90% українців пишаються або позитивно ставляться до національної символіки

"Як свідчать опитування, понад 90% українських громадян пишаються або позитивно ставляться до нашого прапора, герба та гімну. Так само і до української мови, яку теж вважають одним з найважливіших атрибутів нашої держави", - заявив Порошенко, зазначивши, що для пострадянського суспільства такі показники виглядають надзвичайно оптимістично.

Понад 90% українців пишаються національною символікою, - Порошенко

Фото: президент привітав присутніх на Софіївській площі українців

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко та прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітали українців з Днем державного прапора.