ua en ru

90% клієнтів "Львівгазу" погодилися на встановлення будинкових лічильників

90% клієнтів "Львівгазу" погодилися на встановлення будинкових лічильників 10% клієнтів компанії офіційно відмовилися

90% клієнтів "Львівгазу" погодилися на встановлення будинкових лічильників, решта - 10% клієнтів компанії - офіційно відмовилися від безкоштовного встановлення будинкових приладів обліку. Про це повідомляє прес-служба "Львівгазу".

Нацкомісія, яка регулює сферу енергетики та компослуг, зобов’язала ПАТ "Львівгаз" оснастити будинковими приладами понад 1600 багатоквартирних будинків та затвердила відповідні кошти в інвестиційній програмі підприємства.

Так, станом на початок вересня 1900 мешканців з 32 будинків оформили акти з відмовою від будинкових лічильників. Решта – майже 19 000 мешканців з 218 будинків погодилися та встановили загальнобудинкові безкоштовні лічильники.

"Для таких споживачів держава передбачила застосування граничних норм споживання газу. Тобто, при використанні лише газової плити в місяць на людину буде нараховуватися замість 4,4 м куб. – 9,8 м куб; при використанні газової плити та водонагрівача замість 14 м куб. - 23,6 м. куб", - зазначив голова правління ПАТ "Львівгаз" Юрій Войсович.