ua en ru

9 порад як захистити свою шкіру в холодну пору: думка зірок і експертів

9 порад як захистити свою шкіру в холодну пору: думка зірок і експертів

З моменту настання холодів наша шкіра потребує додаткового догляду і турботи. Взимку сповільнюється процес саловиділення, внаслідок чого покрив стає більш чутливою, схильною до сухості. Саме тому багато людей помічають, що під час холодів їх тип шкіри змінюється. Жирна стає нормальної і комбінованої, нормальна - сухою, а ось суха - чутливої.

Часто ми дивимося на красиві фотографії знаменитостей і думаємо, що їм просто пощастило з їх зовнішністю або вони регулярно ходять в салони, де їм роблять чудотворні процедури. Але це не так. Голлівудські зірки, як і всі люди, щоденно доглядають за своїм обличчям. У деяких навіть є свої секрети, які допомагають їм боротися з наслідками холоду.

Рятуємося від холодів за голлівудськи

Можливо знаменитості і мають більше можливостей для інноваційної косметики, але все ж багато з них користуються старими і перевіреними радами.Наприклад, Дженніфер Еністон не нехтує скрабами і пилингами, як для особи, так і для всього тіла. У її арсеналі безліч різних засобів, які підходять для її типу шкіри. А ось Сандра Баллок щодня протирає обличчя скибочкою зеленого яблука, що тонізує шкіру, знімає сліди втоми.

Дженніфер Лопес ділиться з усіма своїм рецептом маски для особи, яка дарує додаткове зволоження, актуальне особливо в холодну пору. Для цього необхідні йогурт (1 ст. л.), мед (1 ст. л), зелений чай (2 ст. л.), косметична глина (2 ст. л.). Слід змішати всі інгредієнти і нанести їх на обличчя. Маску залишити на 20 хв, а потім змити водою.

Але незважаючи на такі "голлівудські" секрети краси, майже всі зірки сходяться в одному: варто приділяти належну увагу очищення, тонізування та зволоження. Що стосується зимового періоду, необхідно додати інтенсивне живлення шкіри.

9 порад як захистити свою шкіру в холодну пору: думка зірок і експертів

Сьогодні ми пропонуємо вам ознайомитися з основними порадами догляду в зимовий час від голлівудських зірок:

  1. Умивання, а також зняття косметики слід проводити досить ретельно. Не можна використовувати звичайне мило, адже воно сушить і без того роздратований вітром і холодом особа. Найкраще для таких цілей підійде пінка, гель або молочко. Великий вибір по цьому посиланню https://napoli.ua/kosmetika/cat529/. Головне - щоб у засіб входили мінеральні олії, які зможуть додатково живити шкіру.

9 порад як захистити свою шкіру в холодну пору: думка зірок і експертів

  1. Слід бути досить обережним з зволоженням. Не можна користуватися такими гелями, кремами, масками перед виходом на вулицю. У випадку якщо у вас сухе приміщення, такі кошти можуть почати витягати вологу з глибоких шарів дерми. Однак це не означає, що шкіру зовсім не варто зволожувати.
  2. Незважаючи на те, що багато хто вважають, що в холодний період часу шкіра досить щільна, важливо, щоб її баланс регулярно підтримувався. Хоч шкіра сама і виробляє достатню кількість підшкірного сала, яке є бар'єром від вітру і холоду, потрібно додаткове харчування. Звичайні легкі літні крему потрібно зауважити на більш щільні і маслянисті. Якщо у вас жирна шкіра, то вибирайте більш легкі текстури. Більше тут https://napoli.ua/kosmetika/cat529/.
  3. Якщо у вас суха шкіра, то тональний крем можна додавати щоденний крем або сироватку. Так текстура буде більше маслянистої. Таким секретом користуються всі зірки.
  4. У складі крему для холодного періоду часу повинні бути вітаміни Е, D.
  5. Під час холодів намагайтеся не використовувати суху косметику, так як вона може підкреслити всі нерівності і лущення шкіри. Краще використовуйте рідкі текстури.
  6. Вода - запорука красивої і доглянутої шкіри. Випиваючи в день хоча б 2 літри води, ваша шкіра скаже вам спасибі.
  7. Щоб шкіра не пересихала, коли ви знаходитесь вдома, придбайте зволожувач повітря.
  8. Після прийняття ванни або душа не розтирайте активно тіло рушником.

Дотримуючись таких простих правил, ви завжди будете виглядати як голлівудські красуні. на сайті ви зможете знайти великий вибір засобів по догляду за шкірою обличчя і тіла для будь-якого часу року.

9 порад як захистити свою шкіру в холодну пору: думка зірок і експертів