ua en ru

Майже 40% вважають, що безвізовий режим з ЄС не вплине на поїздки українців, - опитування

Майже 40% вважають, що безвізовий режим з ЄС не вплине на поїздки українців, - опитування Фото: безвізовий режим (twitter.com-UkrZaKordonom)

Більше половини опитаних вважають, що завдяки безвізу українці будуть частіше їздити в Європу

Майже 40% українців вважають, що безвізовий режим між Україною і Європейським Союзом не вплине на поїздки громадян України в Європу. Про це йдеться в результатах соцопитування, проведеного компанією Kantar TNS.

Повідомляється, що більшість опитаних вважають, що після введення безвізу між Україною та ЄС, українці почнуть частіше їздити по Європі. На думку ж 38% опитаних, введення безвізового режиму не вплине на поїздки українців.

Найбільшу кількість незгодних з тим, що українці після безвиза почнуть частіше їздити по Європі, живе на Сході країни (18%).

Приблизно рівна кількість опитаних українців впевнені і невпевнені в тому, збільшиться з безвизом відтік емігрантів з України: 42% вважають, що безвіз збільшить відтік емігрантів, а 43% так не вважають.

alt

Наголошується, що дане опитування проводилося методом онлайн-опитування з 22.05.2017 за 31.05.2017. Географія дослідження - вся Україна (крім зони АТО і Криму), міське населення, чоловіки і жінки у віці 18-55 років. Вибірка 1000 респондентів, квотна за статтю, віком, регіоном та розміром населеного пункту.

Нагадаємо, через місяць після набуття чинності безвізового режиму між Україною і Європейським союзом, безвізовими поїздками в ЄС скористалися понад 92 тисяч українців.