ua en ru

Деканоїдзе: 37 осіб пройшли відбір і підготовку в КОРД

Деканоїдзе: 37 осіб пройшли відбір і підготовку в КОРД Фото: Хатія Деканоїдзе

За словами Деканоїдзе, співробітники пройшли жорсткий відбір

37 випускників спецпідрозділу КОРД (Корпус оперативно-раптової дії) отримали свідоцтва про проходження курсу підготовки. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написала голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе.

"Сьогодні в історії Національної поліції України ще один історичний день. За підтримки наших американських партнерів перші 37 випускників спецпідрозділу КОРД отримали свідоцтва про проходження курсу підготовки... Кращі з кращих. Спецназ, який вже сьогодні готовий виконувати найскладніші завдання", - написала глава Нацполіції.

Вона зазначила, що протягом двох місяців співробітники пройшли жорсткий відбір - від правової та психологічної до вогневої підготовки та звільнення заручників.

Сегодня в истории Национальной полиции Украины еще один исторический день. При поддержке наших американских партнеров пе...

Опубликовано Khatia Dekanoidze 4 марта 2016 г.

Нагадаємо, раніше Деканоїдзе повідомляла, що на базі департаменту патрульної служби Національної поліції України планується створити спеціальний підрозділ швидкого реагування.