ua en ru

МВС у 2017 році планує відкрити ще 50 сервісних центрів

МВС у 2017 році планує відкрити ще 50 сервісних центрів Фото: Арсен Аваков

У МВС пройшла зустріч з послами країн ЄС і "Великої сімки"

У 2017 році заплановано відкриття 50 оновлених сервісних центрів МВС, реформа екзаменаційної системи, а також запуск мобільних сервісних центрів для обслуговування віддалених населених пунктів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

"У 2017 році заплановано відкриття 50 оновлених сервісних центрів МВС, оновлення співробітників фронт-офісів у 10 областях, реформа екзаменаційної системи, впровадження нових послуг, а також запуск мобільних сервісних центрів для обслуговування віддалених населених пунктів", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що завдяки співпраці з міжнародними партнерами МВС фактично повністю виконало стратегію реформування, яка була розроблена в 2014 році.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зазначив, що розвиток відомства почався в напрямку забезпечення безумовного дотримання прав людини.

"При координації працівників цього підрозділу в минулому році була розпочата оптимізація ізоляторів тимчасового утримання. У 119 установах впроваджена інформаційна підсистема міжнародного зразка "Custody record", яка дозволяє фіксувати поведінку", - розповів він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що країни "Великої сімки" закликали українську владу зробити все можливе для припинення блокади Донбасу.