ua en ru

В 1С розповіли, яким чином користувачів торкнуться санкції РНБО

В 1С розповіли, яким чином користувачів торкнуться санкції РНБО Фото: 1С заспокоїла користувачів

Санкції спрямовані на окремих юросіб-представників компанії в Україні

Компанія 1С запевняє в тому, що санкції Ради національної безпеки і оборони проти Росії, схвалені сьогодні Указом президента України №133 / 2017 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року" Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", стосуються лише окремих юридичних осіб-представників компанії на території України Про це йдеться у повідомленні прес-служби 1С.

Як повідомляється, програма 1С: Підприємство повністю працездатна, а обслуговування і технічна підтримка користувачів проходить у штатному режимі.

Також компанія зазначила, що її партнери продовжують надавати послуги з оновлення продуктів та інформаційно-технологічної підтримки користувачів програмних продуктів 1С: Підприємства.

Нагадаємо, затверджений сьогодні президентом України Петром Порошенком оновлений санкційний список Ради національної безпеки і оборони увійшла компанія, яка є розробником спеціального комплексу бухгалтерських програм "1С".