ua en ru

10 причин придбати Samsung Galaxy A8

10 причин придбати Samsung Galaxy A8

Samsung в черговий раз посилила А-версію "галактики" — у січні 2018 року компанія анонсувала вихід двох іміджевих Galaxy A8 і Galaxy A8+. Молодша версія смартфона вже б'є рекорди продажів. Ми дізналися, що мотивує українців купувати Samsung Galaxy A8.

1. Прокачана версія покоління Galaxy A

Смартфон Samsung Galaxy A8 — нова ступінь в еволюції лінійки А. Зовні девайс дещо відрізняється від своїх попередників, нагадуючи флагманські моделі Galaxy S8 і Note8. Апаратна платформа вдосконалена, рамки навколо екрану стали тоншими, а у фронтальної камери тепер два фотомодуля.

2. Витончений дизайн

Корпус смартфона виконаний "зі смаком" – стильно і елегантно. Спинка смартфона скляна, дактилоскопічний сканер тепер розташований на тильній панелі і пофарбований в чорний колір. Завдяки плавним лініям корпусу його зручно і приємно тримати в руці.

3. Захист від води та пилу

Samsung Galaxy A8, ознайомитися з яким можна Алло, оснащений пило - та вологозахист за стандартом IP68. Це означає, що ні бризки, ні вода не завдадуть шкоди смартфону. "Галактику" A8 можна використовувати в будь-якій ситуації.

4. Великий Infinity Display

Смартфон отримав 5.6-дюймовий Super AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2220 на 1080 пікселів і співвідношенням сторін 18.5:9. Galaxy A8 забезпечує повне занурення в світ мультимедійних під час перегляду відео або геймплея.

5. Подвійна фронтальна камера

Інноваційна розробка інженерів Samsung дозволяє робити ефектні селфи з друзями в будь-який час доби. Режим Live focus розмиває фон, створюючи ефект боке, а завдяки beauty-ефекту ніхто не повірить, що фото зроблено на смартфон, а не професійної зеркалкою.

6. Чудові фото при будь-якому освітленні

Основна 16-мегапіксельна камера з апертурою f/1.7 забезпечує швидке фокусування і високу якість знімків незалежно від джерела освітлення. Матриця значного розміру захоплює більше світла, дозволяючи отримати деталізовані знімки навіть з настанням сутінків.

7. Продуктивність високого класу

Основу апаратного ядра Galaxy A8 становить потужний 8-ядерний процесор Exynos 7885 (2+6 ядер) в тандемі з 4 Гб оперативної пам'яті, що забезпечують швидку і плавну роботу з різними додатками. Об'єм внутрішньої пам'яті можна розширити до 256 Гб за допомогою карти пам'яті microSD.

8. Безкомпромісна захист особистих даних

Є можливість створити секретну папку — окремий простір всередині пристрою, де можна безпечно зберігати особисту інформацію.

9. Швидка і проста розблокування

В якості ідеального пароля смартфон використовує відбиток пальця. При бажанні можна використовувати розблокування розпізнаванням обличчя.

10. Адаптивний Wi-Fi

Galaxy A8 оптимізовано таким чином, щоб економити мобільний інтернет-трафік і заряд батареї. Дана функція полягає в миттєвому підключенні до мережі Wi-Fi, до якої смартфон підключався раніше, і так само відключається, коли користувач залишає зону дії мережі.