ua en ru

10 причин отримати вищу освіту в Австралії

10 причин отримати вищу освіту в Австралії

Навчання за кордоном відкриває нові горизонти для навчання та подальшого професійного розвитку. Серед англомовних вузів популярністю користуються не тільки британські і американські, але ще й австралійські. За статистикою, практично у всіх університетах Австралії кожен третій студент - іноземець.

Переваги і перспективи

  1. Австралія (при населенні всього близько 23 мільйонів чоловік!) має понад 1000 вищих навчальних закладів і понад 22 000 курсів за різними напрямками.
  2. По перерахованим вище показникам країна в рейтингу Universitas 2012 U21 випереджає Німеччину та Японію, займаючи восьме місце.
  3. Вісім із ста кращих університетів світу - австралійські.

Якщо говорити про більш конкретні вигоди для студента, то до них відносяться:

  1. Вища освіта в Австралії увазі широкий вибір дистанційних програм;
  2. Дипломи, які визнаються у всьому світі;
  3. Порівняно низька вартість навчання та проживання - менше, ніж у США або Великобританії;
  4. Можливість підробітку у вільний від навчання час;
  5. Система державних гарантій виключає фінансові ризики для студентів;
  6. У більшості випадків отримання ступеня бакалавра займає всього 3 роки (крім "подвійних" спеціальностей кшталт "бізнес і право", інженерії та медицини);
  7. Спрощена система отримання ВНП - вже після п'яти років після початку навчання (а після другого курсу можна запитувати піврічну робочу візу)

Кращі австралійські ВНЗ

University of Adelaide входить в список 10 найбільш престижних вузів Австралії, розташований в центрі міста Аделаїда неподалік від узбережжя. Лекційні театри, науково-дослідні бази для вивчення рослин і сільського господарства, лабораторія виноградарства, ветеринарна школа, комерційна ферма, 25-метровий басейн, оливкова плантація, водний заповідник, промислова аеродинамічна труба - і це далеко не повний список інфраструктури вузу! Не дивно, що університет Аделаїди входить в топ 1% кращих внз світу

Якщо попереднього закладу вже близько 150 років, то Western Sydney University відкрився у 1989 році, вже встигнувши потрапити в список кращих вузів молодше 50 років. Основна науково-дослідна діяльність проводиться у сфері права, медицини, природничих наук і дизайну. Крім того, в університеті є спеціалізований навчальний центр для інвалідів. Заклад розташований у Сіднеї - найбільшому австралійському місті, де швидкість життя набирає стрімкі обороти.

Особливістю всіх інститутів Австралії є граничний інтерес до дослідницької діяльності і розвитку практичних навичок у студентів. У цьому і криється секрет популярності цих університетів серед абітурієнтів з усього світу.