ua en ru

"Запоріжсталь" призупинила поставки 28 тис. т металургійної продукції до РФ

Запорізький металургійний комбінат "Запоріжсталь" у зв'язку із ситуацією, що склалася в даний час на російській митниці, призупинив поставки металургійної продукції до Російської Федерації. Про це повідомив генеральний директор "Запоріжсталі" Ростислав Шурма.

Запорізький металургійний комбінат "Запоріжсталь" у зв'язку із ситуацією, що склалася в даний час на російській митниці, призупинив поставки металургійної продукції до Російської Федерації. Про це повідомив генеральний директор "Запоріжсталі" Ростислав Шурма, передає радіо "Свобода".

"На сьогодні ми призупинили всі відвантаження нашої продукції до Росії. Ніяких критичних зупинок немає, але щоб не посилювати, вирішили призупинити", - повідомив Шурма, уточнивши, що мова йде про призупинення поставок 28 тис. т продукції.

Відкрите акціонерне товариство "Запорізький металургійний комбінат "Запоріжсталь" виробляє високоякісний сталевий г/к рулон, г/к лист, х/к лист, х/к рулон завтовшки 0,5-8,0 мм з вуглецевих, низьколегованих, легованих і нержавіючих сталей, гнутий профіль, а також сталеву стрічку і жесть.

Група "Метінвест", гірничо-металургійний холдинг групи СКМ, в липні 2012 р. реалізувала свій опціон на викуп контрольного пакета акцій МК "Запоріжсталь". Після зміни власника, в серпні 2012 р., на комбінаті почалася активна модернізація виробництва.