ua en ru

"Я Рібері відправив SMS, він поки не відповів", - Анатолій Тимощук

Півзахисник збірної України Анатолій Тимощук радий, що в стикових матчах проти команди Франції йому вдасться зустрітися зі своїм другом Франком Рібері.

Півзахисник збірної України Анатолій Тимощук радий, що в стикових матчах проти команди Франції йому вдасться зустрітися зі своїм другом Франком Рібері.

Франція та Україна посіли другі місця у своїх відбірних групах чемпіонату світу. Тепер в очних матчах команди з'ясують, хто гідний відправитися до Бразилії.

"Складніше навряд чи щось могло бути. З усіх можливих суперників цей - самий сильний. Взагалі цікава ситуація склалася. В останній ігровий день групового етапу ми зі шведами помінялися місцями, виявилися в підсумку у кошику "сіяних", але тепер будемо грати з французами. Але нарікати на те, що нам випав невдалий жереб не варто.

Звичайно, я вже бачив нашого суперника у справі. У матчі з Іспанією, наприклад. Дуже хороша команда, дуже гідний суперник. Але якщо ми зможемо показати той футбол, який демонстрували в окремих матчах відбіркового турніру, додамо в реалізації моментів - думаю, зможемо пройти французів.

Україна вже чотири рази грала у плей-офф і жодного разу не пройшла далі. Дасть бог, ця погана серія закінчиться саме зараз. Поки ж радий тому, що зустріч свого друга по "Баварії" Рібері, зможу з ним поспілкуватися, а якщо довірять - і зіграти проти нього. Я йому відправив SMS, він поки не відповів. До матчу Ліги чемпіонів, напевно, готувався в цей момент", - цитує Тимощук Eurosport.