ua en ru

У конфлікті між власником МАФ та мешканцями останнє слово має бути за громадою, - Валерій Борисов

У конфлікті між власником МАФ та мешканцями останнє слово має бути за громадою. Про це сказав народний депутат України, голова ради об'єднання громадян "За Троєщину!" Валерій Борисов сьогодні під час демонтажу кількох МАФ на проспекті Маяковського біля будинку 62-А.

Зокрема він зазначив, що до його приймальні звернулися мешканці прилеглих будинків із проханням втрутитися в ситуацію та сприяти демонтажу малих архітектурних форм, у яких майже цілодобово здійснюється продаж алкогольних і слабоалкогольних напоїв. Люди зібрали більше 500 підписів під своїм зверненням.

За словами Борисова, МАФ сьогодні для киян стали епідемією. Особливо болюче це питання для жителів Троєщини. Адже майже біля кожного будинку є так звана "розливайка", де цілодобово продають алкоголь.

Читайте також: За Валерія Борисова у виборчому окрузі № 213 готові проголосувати 34,4% виборців, - соцопитування

"Ми говоримо, що Київ - це столиця європейської держави, та хіба ці "генделики" є ознакою столичного стандарту?" - сказав Борисов та додав, що сьогодні на проспекті Маяковського біля будинку 62-А планується прибрати шість МАФ, у двох із яких продають алкоголь, а решта не має відповідних документів.

"Троєщинці мають право на комфортне життя і на нормальний відпочинок, тому на місці, де стояли "генделики", ми вже в суботу впорядкуємо територію та висадимо дерева. Тут буде зелена зона", - наголосив Борисов.

Нагадаємо, Валерій Борисов балотується до Верховної Ради по округу №213 (м. Київ).