ua en ru

"Укрзалізниця" відновила енергопостачання залізничних станцій, знеструмлених внаслідок вибуху на Луганській ТЕС

Залізничники відновили енергопостачання залізничних станцій Луганської області, знеструмлених внаслідок вибуху на Луганській ТЕС.

Залізничники відновили енергопостачання залізничних станцій Луганської області, знеструмлених внаслідок вибуху на Луганській ТЕС. Про це йдеться у повідомленні "Укрзалізниці".

"Сімнадцятого вересня, внаслідок влучення снаряда й пожежі на трансформаторі Луганської ТЕС, були повністю знеструмлені підстанції Луганської області. Сьогодні, дев'ятнадцятого вересня, енергетики Донецької залізниці відновили енергопостачання по всіх станціях від Родакове до Луганська Донецької залізниці", - йдеться у повідомленні.

Як відзначається, внаслідок влучення снаряда в Луганську ТЕС, не отримувала електроенергію тягова підстанція на залізничній станції Родакове, від якої залежить постачання залізничних станцій від Родакове до Луганська.

Залізничникам вдалося переключити підстанцію на інші джерела та відновити енергопостачання, зокрема контактну мережу, по лінії Родакове-Луганськ.

У даному регіоні дальнє сполучення відсутнє, як і вантажний рух, проте курсують приміські поїзди.

Нагадаємо, близько 16:10 17 вересня Луганська ТЕС загорілася в результаті попадання кількох снарядів на її територію.