ua en ru

"Укрзалізниця" спільно з аеропортом "Бориспіль" можуть створити власну службу таксі, - Б.Колесніков

Віце-прем'єр, міністр інфраструктури Борис Колесніков висловив ідею про можливість створення "Укрзалізницею" спільно з аеропортом "Бориспіль" власної служби таксі, яка обслуговуватиме пасажирів на Центральному залізничному вокзалі м. Києва та аеропорту "Бориспіль", передає прес-служба Мінінфраструктури.

За словами Б.Колеснікова, цей крок викликаний тим, що в Україні досі немає служби таксі, здатної працювати за європейським зразком: "Нині ми не знайшли жодної служби таксі, яка має у розпорядженні понад 300 автомобілів, обладнаних кондиціонерами, лічильниками, що дозволить зробити система оплати проїзду максимально прозорою, а також системами, завдяки яким пасажир матиме змогу розрахуватися за поїздку картками Visa і Mastercard".
При цьому віце-прем'єр-міністр України зауважив, що планується навчити водіїв новоствореної служби англійській мові, щоб вони мали змогу вільно обслуговувати туристів.
"Думаю, що вже цього тижня вирішуватиметься питання щодо можливості створення "Укрзалізницею" спільно з аеропортом "Бориспіль" власної служби таксі, яка обслуговуватиме пасажирів на Центральному залізничному вокзалі м.Києва та Борисполі", - сказав Б.Колесніков.