ua en ru

"Укрзалізниця" закликає пасажирів уточнювати час відправлення поїздів у зв'язку з переходом на зимовий час

У зв'язку із переходом України на зимовий час та необхідністю коригування графіку руху пасажирських поїздів, "Укрзалізниця" закликає пасажирів, які відправляються з 30.10.2011 по 03.12.2011 та вже придбали проїзні документи, завчасно уточнювати час відправлення поїзда через довідкові служби вокзалів. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

У зв'язку з рішенням Верховної Ради України від 18 жовтня 2011 року щодо переходу на зимовий час вперше в історії країн СНД різниця у часі між Україною та Російською Федерацією становитиме 2 години. Наразі залізничникам потрібно розробити новий графік руху пасажирських поїздів дальнього слідування, поїздів міжнародного сполучення та транзитних у надзвичайно стислі терміни. Робота над графіком ведеться в авральному режимі.

Поїзди міжнародного сполучення, зокрема, з Росією, Білоруссю, Молдовою після 30 жовтня і до опрацювання відкоригованого розкладу, курсуватимуть за попереднім графіком, оскільки процес коригування та узгодження розкладу руху поїздів із зарубіжними залізничними адміністраціями вимагає часу. За попередніми даними, процес адаптації графіків триватиме до 3 грудня.