ua en ru

"Укртрансгаз" почав акцію "Укртрансгаз-дітям"

ПАТ "Укртрансгаз" розпочав акцію "Укртрансгаз-дітям", яка приурочена до 90-річчя газової промисловості України та спрямована на виховання у підростаючого покоління духу патріотизму та поваги до професії газовика.

ПАТ "Укртрансгаз" розпочав акцію "Укртрансгаз-дітям", яка приурочена до 90-річчя газової промисловості України та спрямована на виховання у підростаючого покоління духу патріотизму та поваги до професії газовика. Про це повідомляє прес-служба "Укртрансгазу".

Зокрема, зазначають у прес-службі, для першої групи учасників акції - 25 кадетів Київського ліцею-інтернату №23 (кадетський корпус) був продемонстрований історичний фільм про розвиток газової промисловості "Блакитний вогонь життя" та проведена екскурсія в музей галузі, який розташований на території філії УМГ "Київтрансгаз".

Крім того, кожен кадет отримав пам'ятний набір про візит в музей - фірмову кепку, значок, а також ручки.

"Саме сьогодні як ніколи є важливим проводити подібні соціальні програми, адже підростаюче покоління - наше майбутнє, яке потребує особливої уваги та піклування", - прокоментували подію у відділі зв'язків з громадськістю та пресою ПАТ "Укртрансгаз".

Така акція була проведена за ініціативи адміністрації "Укртрансгазу" та Об'єднаного профспілкового комітету працівників апарату управління товариства.