ua en ru

"Укрпошта" відновила виплату пенсій у Краматорську

"Укрпошта" відновила виплату пенсій у містах Краматорську Донецької області, які 5 липня були звільнені від терористів.

"Укрпошта" відновила виплату пенсій у містах Краматорську Донецької області, які 5 липня були звільнені від терористів. Про це повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України.

"У місті Краматорську відновлено виплату пенсій. Загалом у Краматорську відкрилася переважна більшість відділень, які вже надають широкий спектр послуг оператора національного поштового зв'язку", - йдеться у повідомленні.

Крім того, як повідомляється, у Слов'янську запрацювали 9 міських відділень поштового зв'язку Там можна отримати базові послуги: відправка кореспонденції, оплата комунальних платежів, прийом платежів та переказів.
На решті відділень все ще триває процес розмінування.

"Пошкоджені вікна у 10 відділеннях зв'язку. Повноцінну роботу "Укрпошти" у місті Слов'янську можливо налагодити після повного розмінування приміщень та відновлення електропостачання й засобів зв'язку. Виплату пенсій у Слов'янську планується розпочати до кінця тижня, щойно Укрпошта отримає пенсійні відомості та готівкові кошти", - йдеться у повідомленні.

"Одним з першочергових завдань Укрпошти є забезпечення соціальної функції - виплати пенсій та грошової допомоги населенню. Не дивлячись на складну ситуацію, Укрпошта продовжує приймати та доставляти поштові відправлення, тоді як приватні оператори вже давно відмовилися працювати у зоні ризику", - зазначив генеральний директор національного поштового оператора Михайло Паньків.

Зокрема, вже поновлено магістральні маршрути перевезення пошти в Донецькій та Луганській областях. Щоденно в оперативному режимі відслідковується ситуація на транспортних шляхах Східної України та приймаються рішення щодо корегування маршрутів з урахуванням найбільш безпечних шляхів прямування.