ua en ru

"Укроборонпром" і китайська AVIC домовилися про кооперації на ринках третіх країн

В рамках Міжнародного авіаційного салону Aviation Expo/China-2013 у Пекіні відбулася зустріч заступника генерального директора ДК "Укроборонпром" Максима Глущенко з директором Авіаційної промислової корпорації Китаю (AVIC) Лінь Зуомином. Про це повідомляє прес-служба ГК "Укрспецекспорт".

Були обговорені питання розширення співробітництва між корпорацією AVIC та підприємствами Концерну. Досягнута домовленість про прискорення співпраці в реалізації поточних двосторонніх проектів, а також визначено низку перспективних проектів.

Сторони визначили принципи двосторонньої кооперації щодо можливості спільного виготовлення продукції та просування її на ринки третіх країн.

Досягнута домовленість про підписання рамкової угоди, в якому буде закріплено перспективні напрямки співпраці. Відповідний проект документа найближчим часом буде передано китайській стороні для погодження.

Також в рамках салону на об'єднаному стенді підприємств Концерну відбулася зустріч представників Держконцерну з заступником генерального директора корпорації "Китайські авіаційні технології" (China Taly Aviation Technologies Corp.) Під час переговорів було обговорено питання про постачання в Китай авіаційної техніки українського виробництва та подальшого її обслуговування на території замовника.

Авіаційна індустріальна корпорації Китаю (AVIC) - найбільша державна компанія КНР, що спеціалізуються на авіаційній промисловості. AVIC - один зі світових лідерів в області авіабудування. Займається виробництвом та експортом авіаційної продукції, обміном та імпортом технологій і авіаобладнання. Має представництва та дочірні компанії в більш ніж 40 країнах світу.